Информация за пристигащи и заминаващи полети от и до летище София в реално време. Научете точното време на кацане или излитане, както и статус на полета. Разписание на последните 10 полета.

Актуална информация за полети – летище София


Търси и сравни полети от и до летище София

Можете да намерите вашият слведващ полет на много по- добра цена използвайки нашата търсачка за самолетни билети. Проверете и подробна информация за всчики полети от и до летище София.


Полетна информация летище София

Следете вашият полет в реално време, където и да сте. Разберете дали полетът на вашите близки закъснява или пристига на време. Информация за това дали полетът ви за заминаване е отворен за регистрация, отвеждането на пътниците към самолета е започнало или е анулиран.

100% точна информация обновявана на всеки 5 минути. Актуална информация от летище София за всички настоящи полети. Номер на полета, от – до кое летище , час на пристигане и дали самолетът закъснява. От кой терминал ще пристигне/излети самолета, както и статус на полета в цветова схема: Кацнал, Очакван, Отменен, Излетял, Регистрация, Отвеждане, Анулиране.

Ако в колона “Статус” виждате “-“, това означава, че все още не е предоставена информация за полета от летище София.

За всички пристигащи полети има информация, дали полетът закъснява и кога е очакваното време за кацане. То може да бъде променено своевременно, затова периодично натискайте бутона “Обнови информацията” или презареждайте страницата.


Добави тази таблица и в твоя сайт. Ако си собственик на уеб сайт и искаш да добавиш подобна информация в твоя уеб сайт, може да се свържеш с нас на web@holidaysonar.com.