free web hit counter

Информация за всички полети на всички летища по света в реално време. Намерете статус на вашият полет, от кой терминал излита, има ли закъснение и друга полезна информация.

Как да намерим информация за нашия полет?

Вече можете да намерите всичката необходима информация за вашият полет само с няколко клика. Използвайте двете форми за търсене за да получите разписанието на дадено летище, излитащи и кацащи. Или след въвеждане на номера на вашият полет, ще получите полезна информация, като това дали закъснява, на кой терминал, гейт каца/излита.

Намерете разписанието на последните полети за желаното летище. Във полето за търсене на формата "Намери разписание за летище" въведи името на летището или неговият код и избери от падащото меню. Много е важно да използвате латински букви, защото на кирилица няма да получите желаната от вас информация. След като сте намерили и избрали желаното от вас летище изберете бутона "Търсене" и системата ще ви покаже страницата с информация за пристигащи. От там ще можете да изберете пристигащи или заминаващи полети.

Намирането на информация за полет, на който разполагате с номер е сходна в няколко лесни стъпки. Във формата с име "Информация за полет" кликнете на полето за въвеждане и напишете номера на полета. Не добавяйте празни разстояния преди или след номера. Изберете бутона "Търсене"


Добави тази таблица и в твоя сайт. Ако си собственик на уеб сайт и искаш да добавиш подобна информация в твоя уеб сайт, може да се свържеш с нас на [email protected].


Информацията на тази страница е автоматично генерирана от различни източници, включително сайтове на летищата, бази данни с полети и друга публикувана информация. Ние от Holidaysonar.com се стараем да предоставим максимално достоверна информация в реално време, но не носим отговорност за достоверност и актуалност.