Полетна информация за всички полети и летища по света в реално време.

Как да намерите информация за вашия полет?

Вече можете да намерите всичката необходима информация за вашият полет само с няколко клика. Използвайте двете форми за търсене за да получите разписанието на дадено летище, излитащи и кацащи. Или след въвеждане а номера на вашият полет, ще получите полезна информация, като това дали закъснява, на кой терминал, гейт каца/излита.

Намерете разписанието на последите полети за желаното летище. Във полето за търсене на формата "Намери разписание за летище" въведи името на летището или неговият код и избери от падащото меню. Много е важно да използвате латински букви, защото на кирилица няма да получите желаната от вас информация. След като те намерили и избрали желаното от ас летище изберете бутона "Търсене" и системата ще в покаже страницата с информация за пристигащи. От там ще можете да изберете пристигащи или заминаващи полети.

Намирането на информация за полет, на който разполагате с номер е сходна, в няколко лесни стъпки. Във формата с име "Информация за полет" кликнете а полето за въвеждане и напишете номера на полета. Не добавяйте празни разстояния пред или след номера. Изберете бутона "Търсене"