Holidaysonar.com  е най- доброто решение за намиране на изгодни самолетни билети, хотели, коли под наем, трансфери от и до летищата.

Ние НЕ продаваме самолетните билети или други услуги, а Ви предлагаме безплатно търсене на най- добрите оферти за такива. Нашият алгоритъм работи с помощта на изкуствен интелект и открива най- добрата оферта за вас измежду хиляди търговци и туристически агенции, като всеки един от тях е проверен, за да намалим вероятността за измама до 0.

За да Ви помогнем още по- лесно да разберете как работим, ще Ви дадем следния пример:

Когато търсите изгодни билети от София до Лондон, Вие трябва да проверите един по един всички сайтове на авиокомпаниите предлагащи полети до тази дестинация, а това са над 10 компании. Трябва да проверите няколко различни дати и възможности, за да намерите най-изгодния билет. Това са хиляди търсения, които трябва да направите собственоръчно и това би Ви отнело часове. Holidaysonar.com го прави вместо вас. Ние търсим, сравняваме и филтрираме всички тези опции, за да Ви покажем най- подходящите за вас възможности за полет до желаната дистанция.

След като изберете желания полет на база вашите изисквания е необходимо само да натиснете бутона “Купи” и ние ще Ви прехвърлим точно към офертата на авиокомпанията с тази цена, тъй като е вероятно при търсене в сайта на авиокомпанията за същите дати и дестинации цената да е по- висока.

Holidaysonar.com не събира допълнителни такси или комисионни. Ние не оскъпяваме услугата допълнително, а само Ви предлагаме най- изгодните предложения.

Ако имате каквито и да е въпроси, можете да се свържете с нас от менюто Контакти.


Оферти “Полет + Хотел”:

Ние не сме туроператор и не организираме екскурзии. Това са само страхотни предложения намерени от нашия екип след дълги търсения. Вие си закупувате билета от авиокомпанията на посочената цена и резервирате хотелска стая към хотела. Чрез използването на нашата търсачка, Вие спестявате време, усили и пари при търсенето на желаният от вас самолетен билет или хотел.

Резервирайте смело и се насладете на невероятното си преживяване!